Condiciones de compra

Condiciones de compra

Condicions de compra

      a) La realització d'una comanda a com suposa l'acceptació per part del client de totes aquestes condicions legals i de la resta de condicions explícites a l’avís legal d’aquesta pàgina            web

    b) Formes de pagament:

  • Transferència bancària
  • Recollida a botiga
  • TPV virtual

    c) Enviaments: L’enviament es farà mitjançant agència. Un cop confirmat l’enviament de la comanda per part de l'agència, el client rebrà el seu paquet en el període indicat en funció          de tipus d’enviament que s’hagi seleccionat.

L’enviament del paquet es considerarà realitzat en el moment que el transportista hagi lliurat el producte al client. El client ha de verificar el producte un cop lliurat i notificar qualsevol desperfecte en el transport en un termini inferior a les 24 hores següents a la recepció.

    d) Devolucions: no s' acceptaran devolucions a partir de 15 dies naturals des de la data de compra. El client haurà de pagar les despeses d'enviament de la devolució.       Espaibikes.com no acceptarà devolucions si el producte no es presenta en perfectes condicions.

Garantia

El període de garantia dels nostres productes és l'indicat en la Llei de garanties en la venda de béns de consum.

La garantia no cobreix: defectes causats per un desgast, pel seu ús inadequat o per defectes causats per l'envelliment o factors climatològics.

En cas de dubte, podeu trucar-nos al 972 85 96 16 o escriure’ns un correu electrònic a info@espaibikes.com